Επίθεση κατά του Γαρβιήλ Σακελλαρίδη και του Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, με αφορμή τη ρύπανση της πόλης από τις αφίσσες.

«Την ώρα που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο κ. Γ. Σακελλαρίδης μιλά για “ποιότητα ζωής” και “αναβάθμιση της Αθήνας”, αυτοδιαψεύδεται, ρυπαίνοντας την πόλη με τις αφίσες του», σημειώνει ο κ. Σπηλιωτόπουλος και προσθέτει:

«Το μόνο που επιτυγχάνει (ακόμη κι αν οι αφισοκολλήσεις γίνονται από το κόμμα του, εν αγνοία του) είναι να τραυματίζει ακόμη περισσότερο την ήδη τραυματισμένη Αθήνα».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος στρέφει τα βέλη του και κατά του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη.

«Αντί να στέλνει επιστολές στους συνυποψήφιους του να προστατέψουν την πόλη από τις αφίσες και τα πανό, ενέργειες έξω από τη δική μου λογική, καλό θα είναι να κινητοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου και τα συνεργεία καθαρισμού για την αποκόλληση των αφισών, και όχι μόνο των προεκλογικών», αναφέρει χαρακτηριστικά και καταλήγει:

«Ο κ. Καμίνης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι “τροχονόμος” δηλώσεων. Οφείλει με πράξεις και όχι λόγια να δηλώσει “παρών”».