Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Δεν ανταποκρίθηκε τελικά στο «κάλεσμα» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου για να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο ο Γιώργος Πεταλωτής.

Όπως είχε γράψει το newpost, o κ. Βενιζέλος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Γιώργο Πεταλωτή και του πρότεινε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά. Ο κ. Πεταλωτής έτσι κι αλλιώς το σκέφτοταν καθώς ανήκει και στους μετριοπαθείς παπανδρεικούς. 

Ο κ. Πεταλωτής ζήτησε χρόνο από τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς επιθυμούσε να πραγματοποιήσει επαφές και κυρίως να μιλήσει με το Γιώργο Παπανδρέου. 

Ωστόσο τελικά ο κ. Πεταλωτής αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του κ. Βενιζέλου έπειτα από «εντολή» του Γιώργου Παπανδρέου, όπως λένε οι κακές «γλώσσες»

Να σημειωθεί ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είναι στη γραμμή σύγκρουσης με το Βενιζελικό στρατόπεδο αντίθετα υποστηρίζει σε συνομιλητές του πως πρέπει όλοι να πάνε μαζί για να σώσουν την τιμή του ΠΑΣΟΚ. Απέναντι του βρίσκει τους μουτζαχεντίν του Γιώργου Παπανδρέου οι οποίοι έχουν επιλέξει την σύγκρουση με τον Ευάγγελο. Παρόλα αυτά η «Παπανδρέικη» πλευρά υπερίσχυσε εν προκειμένω.
 
Από ό,τι φαίνεται μετά τις τελευταίες διαφοροποιήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και τις ενστάσεις για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών τα δύο στρατόπεδα μπαίνουν ξανά στα... χαρακώματα. 
TAGS