«Είναι πασιφανές ότι υπάρχει συνεννόηση των κομμάτων της συγκυβέρνησης στην πλάτη του ελληνικού λαού» τονίζει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου.

«Στη μια εφημερίδα ο κ. Σαμαράς προαναγγέλλει την αλλαγή ονόματος - άρα και ΑΦΜ - της Νέας Δημοκρατίας σε Νέα Ελλάδα και του ΠΑΣΟΚ σε Ελιά, με μοναδικό σκοπό την διαγραφή των χρεών των δύο κομμάτων με τα οποία φέσωσαν τον ελληνικό λαό μέσω των δανείων που τους έδωσαν οι τράπεζες και δεν αποπληρώνουν» λέει ο κ. Καμμένος για τον πρωθυπουργό.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Βενιζέλου τονίζει: «με ανθελληνικό παροξυσμό υβρίζει τη μοναδική ελπίδα για την επιβίωση της Ελλάδας που περνά μέσα από ένα γενναίο κούρεμα του χρέους, ταυτιζόμενος με τις θέσεις Σόιμπλε και ξεχνώντας ότι η Γερμανία σώθηκε το 1953 με την συμφωνία του Λονδίνου. Ο κ. Βενιζέλος θυμίζουμε είχε προτείνει τον βομβαρδισμό της Συρίας πριν τους εμπλεκομένους».