Δεν θα ταξιδέψει για το Κατάρ με το κυβερνητικό αεροσκάφος, αλλά με αεροσκάφος της γραμμής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος. Μαζί του θα είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος  Αποστολάκης.

Και οι τρεις θα φύγουν  αύριο από την Αθήνα για την Ντόχα μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης.

Στο Κατάρ είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν ως προσκεκλημένοι της διεθνούς έκθεσης  που πραγματοποιείται εκεί αλλά και για άλλες υποθέσεις. Μία από αυτές θα είναι τώρα και η συνάντηση με τη διοίκηση της κατασκευάστριας εταιρίας των γερμανικών υποβρυχίων προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των υποβρυχίων που βρίσκονται στα υπόστεγα του Σκαραμαγκά. Οι Γερμανοί θα έχουν τώρα απέναντί τους τρεις άντρες αποφασισμένους να τελειώσει το θρίλερ των υποβρυχίων άμεσα.

Οι συνομιλίες αυτές θα γίνουν στην πρεσβεία μας στο Κατάρ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναμένεται να συναντηθούν επίσης με κυβερνητικούς και στρατιωτικούς  αξιωματούχους του Κατάρ καθώς υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον να επεκταθεί η εκπαίδευση των καταριανών  ενστόλων στη χώρα μας.

Και οι τρεις άνδρες αναμένεται να επιστρέψουν την Πέμπτη το απόγευμα επίσης με αεροπλάνο της γραμμής.

Γ.Κοκ.