Την πρόθεσή τους να ανεξαρτητοποιηθούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί οι βουλευτές Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος και Χρυσούλα - Μαρία Γιαταγάνα

Οι δύο βουλευτές με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τους ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γιαταγάνα την περασμένη εβδομάδα είχε υποβάλλει την παραίτησή της από την εκτελεστική επιτροπή των ΑΝΕΛ επικαλούμενη λόγους υγείας. 

Από την πλευρά του το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για αποστασία των δύο βουλευτών.

«Η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι «δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής. Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση».