Συγνώμη, λάθος! Έτσι απάντησαν τα μέσα ενημέρωσης του ΔΟΛ, στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έπειτα από μία «δήλωση» της Λιάνας Κανέλλη, η οποία εμφανίστηκε στις ιστοσελίδες tovima.gr, και το in.gr, για λίγα λεπτά το απόγευμα της Τετάρτη, όπου η βουλευτής του ΚΚΕ ζητούσε αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα. 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, το οποίο σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «παραποιημένη είδηση,  πάνω σε μία συνέντευξη που έδωσε η Λιάνα Κανέλλη πριν από ένα χρόνο, πριν το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το περιεχόμενο της οποίας και τότε ήταν ψευδές. Και τότε είχε απαντηθεί και από την ίδια και από το Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ».

«Το δημοσίευμα προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση του Γραφείου Τύπου του Κόμματος προς τους υπεύθυνους των ιστοσελίδων με αποτέλεσμα να κατέβει αμέσως μετά τη διαμαρτυρία», συνεχίζει το ΚΚΕ και καταλήγει: 

«Επειδή ξέρουμε πως λειτουργεί το διαδίκτυο περιμένουμε από το Βήμα και το in.gr να προχωρήσουν άμεσα σε διόρθωση. Εφεξής η όποια αναπαραγωγή του ψευδούς δημοσιεύματος δεν μπορεί παρά να θεωρείται σκόπιμη».

Έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Περισσός, ο ΔΟΛ με κοινή ανάρτηση και στις δύο ιστοσελίδες (vima.gr,in.gr), επεσήμανε πως η δήλωση εμφανίστηκε στον αέρα εξαιτίας τεχνικού λάθος. 

«Ζητούμε συγγνώμη για την όποια παρεξήγηση προκλήθηκε, καθώς η δήλωση της βουλευτού του ΚΚΕ δημοσιεύτηκε στο site των ΝΕΩΝ στις 26/2/2013 και αφορούσε στις εσωκομματικές εξελίξεις εν όψει τότε του συνεδρίου του κόμματος», καταλήγει ο ΔΟΛ.