Στην αντεπίθεση πέρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή το δημοσίευμα σχετικά με το επίδομα τέκνων που λάμβανε η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ.

«Επελέγην αναίτια και απρόκλητα να κρεμαστώ στα μανταλάκια» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και έκανε λόγο για «τερατώδη επιχειρήματα ότι υπήρξε μια συνταξιούχος που έπαιρνε στη ζούλα επίδομα που δεν δικαιούταν».

«Το πραγματικό ρεπορτάζ για ένα μέσο που θα έπρεπε να ενδιαφερθεί», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, είναι ότι «για το συγκεκριμένο ταμείο που τον Νοέμβριο του 2013 ενημέρωσε όλους τους συνταξιούχους της ίδιας κατηγορίας ότι επί χρόνια τους κατέβαλε ένα επίδομα χωρίς ούτε να το έχουν ζητήσει, ούτε να τους έχει ειδοποιήσει».

«Η μητέρα μου ζήτησε να συνυπολογιστεί σωστά η υποχρέωση του ταμείου να καταβάλει το επίδομα μέχρι τα 25 έτη των τέκνων», επεσήμανε η βουλευτής του ΣΥ​ΡΙΖΑ, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ακόμη 400 ίδιες περιπτώσεις.

«Έπρεπε να έχουν αναλάβει τις ευθύνες οι υπεύθυνοι του ταμείου», επεσήμανε παράλληλα γιατί όπως είπε η κ. Κωνσταντοπούλου «δεν υπήρχε ειδοποίηση ότι συνεχίζεται να καταβάλλεται το επίδομα, ούτε οτιδήποτε άλλο».

«Από πλευράς της εφημερίδας επιχειρήθηκε να θεμελιωθεί και επί εγγράφου το οποίο είναι πλαστό. Η εφημερίδα που με κάλεσε να απαντήσω στα έγγραφα που δημοσιεύει. Το ένα έγγραφο που δημοσιεύει, είναι πλαστό επεσήμανε. Η υπογραφή της μητέρας μου είναι πλαστή και για αυτό μπορεί να γίνει γραφολογική με γραφολογική εξέταση» είπε συγκεκριμένα και προσέθεσε: «Γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο για να ρωτήσουν σχετικά με τα στοιχεία που είχαν;».