Κατηγορηματικά διαψεύδει η Σταυρούλα Ξουλίδου τα σενάρια περί αποχώρησής της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε  κ. Ξουλίδου κάνει λόγο για «διαπλεκόμενα συμφέροντα» και τονίζει ότι δεν εκβιάζεται ούτε απειλείται από κανέναν. Παράλληλα επισημαίνει ότι παραμένει πιστή στην παράταξή της και προσθέτει ότι συμμετείχε κανονικά στ χθεσινή συνεδρίαση της κονοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Ξουλίδου:

«Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι καλοπληρωτές ορισμένων μέσων να σταματήσουν να λασπολογούν και να σπιλώνουν βουλευτές που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ψευδώς μεταδίδονται. Τους προκαλώ να ελέγξουν τις «πηγές» τους, γιατί εμένα ποτέ δεν με ρώτησαν, ως όφειλαν να κάνουν. 

Δεν εκβιάζομαι και δεν απειλούμαι από κανέναν. Δηλώνω πως παραμένω πιστή στην Ιδρυτική Διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και στον αγώνα που δίνουμε μαζί με τον Πάνο Καμμένο, δίνω λόγο στους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν και συνεχίζω να υπηρετώ την πατρίδα μου και την πίστη μου από τον τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, που μου ανατέθηκε - ύψιστη τιμή για μένα. 

Για την ιστορία και για να διαλυθεί κάθε υπόνοια, σας ενημερώνω ότι συμμετείχα, όπως ΠΑΝΤΑ, στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πιστή στο καθήκον μου και στο Κίνημα».