Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί αύριο στη Βουλή συζήτησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης με τον πρωθυπουργό μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι δύο άνδρες παρέμειναν στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου προκειμένου να κανονίσουν από κοινού με τον Αντώνη Σαμαρά τις τελευταίες εκκρεμότητες του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου μετά και τη συμφωνία που επήλθε για το γάλα.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Θα γίνει το καλύτερο για τν ελληνική κοινωνία ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι οι βουλευτές ενημερώνονται ήδη.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης για λόγους τάξεως δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες αφού όπως είπε θέλει να ενημερωθούν πρώτα οι βουλευτές. Πάντως ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όταν οι βουλευτές διαβάσουν την πρόταση θα καμθούν οι αντιδράσεις. «Θέλω να πιστεύω ότι όταν την διαβάσουν θα καταλάβουν ότι είναι μια ισορροπημένη πρόταση» είπε χαρακτηριστικά.

Το απόγευμα ο υπουργός Ανάπτυξης θα δώσει συνέντευξη Τύπου όπου και θα δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της ρύθμισης, ενώ για τον ίδιο λόγο θα έχει συνάντηση και με τους βουλευτές της ΝΔ .

Αύριο ο κ. Χατζηδάκης θα ενημερώσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.