Κατά την επίσκεψή του στη Ντόχα  , όπου πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Έκθεση Αμυντικού Υλικού, ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης  ΓΕΝ συναντήθηκε με τον αρχηγό του Εμιρικού Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ, υποναύαρχο Mohammed Nasser Mubarak Al-Mohanadi. Ταυτόχρονα η φρεγάτα «ΨΑΡΑ», που συμμετέχει στην επιχείρηση «ΑΤΑΛΑΝΤΑ», πρωινές της 28ης Μαρτίου 2014, εκτέλεσε συνεκπαίδευση εν πλω με μονάδα του Καταριανού Πολεμικού Ναυτικού.
 
Και τα δύο Πολεμικά Ναυτικά ασκήθηκαν σε επιχειρήσεις μάχης και στη συνεργασία μεταξύ τους. Από ότι φάνηκε το Κατάρ, σκέφτεται να επεκτείνει τη εκπαίδευση των αξιωματικών του ,εκτός από το Στρατό και την Πολεμική Αεροπορία και στο Ναυτικό.
 
Να σημειωθεί ότι η ελληνική φρεγάτα  παρέμεινε στο λιμένα Ντόχα του Κατάρ από 24 έως 28 Μαρτίου , στο πλαίσιο της εν λόγω Αμυντικής Έκθεσης. Την  επισκέφτηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ.
Ο αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης συμμετείχε και στο συνέδριο Αρχηγών Ναυτικών με θέμα τη στρατηγική σημασία της διαφύλαξης της παγκόσμιας οικονομίας. Στο περιθώριο του συνεδρίου είχε την ευκαιρία για συζητήσεις  και ανταλλαγή απόψεων με ομολόγους του σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
 
Γ.Κοκ.