Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, κάνοντας λόγο για «κίνημα υπέρ της ακρίβειας», ενώ προανήγγειλε αλλαγές στο νομοσχέδιο.

«Είδαμε να αναπτύσσεται το κίνημα υπέρ της ακρίβειας από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης που μας κάνουν μαθήματα ευαισθησίας» είπε ο κ. Χατζηδάκης.

«Ενοχλούνται που θα πέσουν οι τιμές του γάλακτος. Είναι έγκλημα και "δεν βαριέσαι" που στην Ισπανία και την Πορτογαλία το γάλα είναι φθηνότερο. Είναι ανάλγητη πολιτική να μειώνεις τις τιμές του γάλακτος. Αυτό είναι το συμπέρασμα της αντιπολίτευσης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για «μία αντιπολίτευση κουβαρντάδων. Εσείς μπορεί να είστε, οι έλληνες καταναλωτές δεν είναι».

«Αλίμονο αν επιτρέψουμε η Βουλή των Ελλήνων να γίνει Βουλή των συντεκνιών» σημείωσε.«Το κόμμα που έχει ως σύμμαχο τον Μαδούρο στη Βενεζουέλα έρχεται κάνει μαθήματα. Έχουμε μια αντιπολίτευση που πιστεύει στο δόγμα ότι μπορούμε να έχουμε επενδύσεις χωρίς επενδυτές και ότι υπηρετούμε τους καταναλωτές κρατώντας τις τιμές ψηλά» πρόσθεσε.

Ο υπουργός, παράλληλα, προανήγγειλε διορθώσεις στο πακέτο του ΟΟΣΑ.

Παράλληλα, μίλησε για νομοσχέδιο σημαντικό για την πορεία του τόπου ώστε «να γίνει η Ελλάδα μία κανονική χώρα».