Να ξεκαθαρίσει εάν υπάρχει πολιτική βούληση για την φορολόγηση των 300 δισ. ευρώ εμβασμάτων του εξωτερικού καλεί το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Καρχιμάκης μιλά για μείζον ζήτημα που ανακύπτει καθημερινά όταν «αποκαλύπτεται το μέγεθος των αφορολόγητων κεφαλαίων, στην διακίνηση των οποίων η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται με τους ίδιους ρυθμούς αφαίμαξης ,που διενεργεί για τα μόνιμα θύματα της κρίσης ,απομυζωντας κυρίως τα λίγα εισοδήματα απο τους πολλούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη: 

Οταν καθημερινά αποκαλύπτεται το μέγεθος των αφορολόγητων κεφαλαίων ,στην διακίνηση των οποίων η κυβερνηση δεν ανταποκρίνεται με τους ίδιους ρυθμούς αφαίμαξης ,που διενεργεί για τα μόνιμα θύματα της κρίσης ,απομυζωντας κυρίως τα λίγα εισοδήματα απο τους πολλούς , 

Ανακύπτει ενα μείζον ζήτημα !!!!! 

Υπάρχει τελικά πολιτική βούληση για τον έλεγχο των εμβασματων των 300δις ευρω που διοχετευθηκαν στο εξωτερικό τα τελευταία 13 χρόνια ,απο το 2000 και μετα και δεν εχουν ελεγχθεί στην συντριπτική τους πλειοψηφία εάν φορολογήθηκαν ; 

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει τελικά να ξεκαθαρίσει αν αναλάβει πρωτοβουλία σε αυτή την κατεύθυνση ,και επίσης  να ξεκαθαρίσουμε π οιους  θελουμε να υπηρετήσουμε. 

Για να μην διαπερνάται στην ψυχή και την συνείδηση κυρίως των ανθρώπων που δοκιμάζονται οτι προστατεύονται με φορολογική ασυλία οι μεγαλοσχήμονες και όλοι εκείνοι που βλέπουν την κρίση σαν ευκαιρία ,να πλουτίσουν  όλο και ποιο πολυ σε βάρος των πολλών που ειναι και τα μόνιμα υποζύγια της κρίσης .