Προβάδισμα καταγράφει στο δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης, ενώ στο δήμο Θεσσαλονίκης προηγείται ο Γιάννης Μπουτάρηςσύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Την ίδια ώρα, στην περιφέρεια Αττικής προβάδισμα έχει ο Γιάννης Σγουρός.

Στην πρόθεση ψήφου στο δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης προηγείται και συγκεντρώνει το 22,4%, και ακολουθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) με 13,6%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 12,5%, το Νικήτας Κακλαμάνης (ανεξάρτητος) με 11,8%, ο Ηλίας Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή) με 9%, ο Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ) με 6,5%, και ο Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝΕΛ) με 2,2%.

Την ίδια ώρα, το 36% κρίνει θετικά το έργο του Γιώργου Καμίνη στο δήμο Αθηναίων, ενώ το 61,3% αρνητικά.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης προβάδισμα καταγράφει ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος συγκεντρώνει το 36,3%, και ακολουθεί ο Σταύρος Καλαφάτης (ΝΔ) με 16,9%, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,5%, ο Γιάννης Δελής (ΚΚΕ) με 3,8% και ο Χάρης Παπαγεωργίου (στηρίζεται από ΑΝΕΛ) με 2,4%.  

Παράλληλα, το 54,3% των ερωτώμενων στη Θεσσαλονίκη θεωρούν πως το έργο του Γιάννη Μπουτάρη είναι θετικό, ενώ το 44,2% το κρίνει αρνητικά.

Στην πρόθεση ψήφου στην περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός συγκεντρώνει το 22,5% και ακολουθεί η Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) με 16,5%, ο Παύλος Χαϊκάλης (ΑΝΕΛ) με 9%, ο Θανάσης Παφίλης (ΚΚΕ) με 8,2%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ) με 8%, ο Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή) με 5% και ο Πέτρος Μαντούβαλος (στηρίζεται από την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό) με 3,5%. 

Σημειώνεται πως το 47,7% των ερωτηθέντων κρίνει θετικά το έργο του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής, ενώ το 38,6% αρνητικά.