current views are: 1

1 Απριλίου 2014
Δημοσίευση12:24

Κακλαμάνης: Συνεχίζουμε μαζί, για την Αθήνα, την πόλη της Ζωής μας

Τη Λέσχη Φιλίας της Γκράβας επισκέφθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Δημοσίευση 12:24’
αρθρο-newpost

Τη Λέσχη Φιλίας της Γκράβας επισκέφθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Τη Λέσχη Φιλίας της Γκράβας επισκέφθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη ο κ. Κακλαμάνης τόνισε: «Επισκέφθηκα τη Λέσχη Φιλίας στη Γκράβα, για να συναντήσω πολλούς φίλους και φίλες. Όμορφες στιγμές, με πολύ κουβέντα και γέλιο, μαζί με χαμογελαστούς ανθρώπους. Τους ευχαριστώ όλους. Συνεχίζουμε μαζί, για την Αθήνα, την πόλη της Ζωής μας»

Επίσης ο κ. Κακλαμάνης βρέθηκε στον ΟΠΑΝΔΑ όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο και τους εργαζομένους.

«Ενημερώθηκα από την κα Παπαχελά για αρκετά θέματα. Η ίδια παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στις παιδικές χαρές του δήμου, καθώς πλέον πολλές είναι επικίνδυνες.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη βοήθειά μου σε δύο εκκρεμείς υποθέσεις τους, με αφορμή πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις. Η πρώτη αφορά 100 συμβασιούχους, που δεν εργάζονται αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι υπάρχει θετική απόφαση δικαστηρίου, άμεσα εκτελεστή, η οποία δεν έχει επιδοθεί. Η δεύτερη αφορά 120 άτομα, τα οποία εργάζονται τώρα αλλά δεν ξέρουν αν θα συνεχίσουν, παρά το γεγονός ότι και για αυτούς υπάρχει θετική απόφαση, άμεσα εκτελεστή. Και για τις δύο περιπτώσεις η δημοτική αρχή προτίθεται να ασκήσει έφεση, για να μην ισχύσουν οι θετικές για τους εργαζόμενους δικαστικές αποφάσεις» κατέληξε.


σχετικα αρθρα