Με την αποχή περίπου στο 55%, δηλαδή μεγαλύτερη από αυτήν του πρώτου γύρου, διεξήχθηκε η επαναληπτική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Περιφερειαρχών και Δημάρχων.

Με καταμετρημένο το 21% στις περιφερειακές εκλογές, σημειώνονται μικρές διαφορές μεταξύ των δύο υποψηφίων.

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Αττικής προηγείται ο Γ. Σγουρός με ποσοστό 52,44%, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ , Αρ. Γιαννακίδης με 51,97%, στην περιφέρεια Β. Αιγαίου, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Αθ. Γιακαλής, με ποσοστό 51,87%, στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , ο Απ. Κατσιφάρας ΠΑΣΟΚ 58,62%, στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής (ΝΔ) 52,76%, στην Περιφέρεια Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης (ΝΔ-ΛΑΟΣ) 55,54%, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Κωνσταντίνος Αγοραστός 50,55% (ΝΔ), στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Σπυρίδων Σπύρου (ΝΔ - ΛΑΟΣ) 50,03%, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (ΝΔ) με52,17%, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ) Πέτρος Τατούλης με 51,97% και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς (ΠΑΣΟΚ) με 52,97%.

Οι Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου έχουν εκλέξει Περιφερειάρχη από τον πρώτο γύρο. Στην Κρήτη εκλέχθηκε ο Σταύρος Αρναουτάκης (ΠΑΣΟΚ) και στο Νότιο Αιγαίο ο Ιωάννης Μαχαιρίδης (ΠΑΣΟΚ).