Στην καταγγελία ότι ο υιός του παραιτηθέντα γ.γ. της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου χτύπησε στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο βουλευτής Σερρών του κόμματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

«Ήταν ο γιος του κυρίου Μπαλτάκου» είπε και περιέγραψε ότι ο ίδιος βρέθηκε στο επεισόδιο και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και ο υιός του Μπαλτάκου τού επιτέθηκε, χτυπώντας τον με κλωτσιά. «Πριν από εμένα, χτύπησε τον βουλευτή Αχαϊας Αρβανίτη, τον συναγωνιστή Τσάγκο, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος του Ηλία Κασιδιάρη, και αργότερα βιαιοπράγησε εναντίον μου» ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε εάν γνωρίζει τον υιό Μπαλτάκο ή αν ο τελευταίος είχε οποιαδήποτε σχέση με τη Χ.Α., ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε πως δεν υπάρχει «καμία απολύτως σχέση με τον υιό Μπαλτάκο» και πως ο ίδιος δεν τον έχει δει ποτέ, προσθέτοντας πως έμαθε την ταυτότητά του ρωτώντας και λαμβάνοντας σχετική ενημέρωση από ανθρώπους της Ασφάλειας.

Ο κ. Ματθαιόπουλος προειδοποίησε ότι όλοι όσοι δέχτηκαν επίθεση «θα προβούν σε μηνύσεις γι' αυτή την απαράδεκτη πράξη» και μίλησε για «αυτόφωρο έγκλημα» για το οποίο πρέπει να κινηθεί η διαδικασία των συλλήψεων.