current views are: 1

2 Απριλίου 2014
Δημοσίευση16:25

Παναγιωτακόπουλος: Είχαμε προειδοποιήσει για τον αναβαθμισμένο ρόλο των ακροδεξιών

«Δεν περιμέναμε τον Κασιδιάρη να αποκαλύψει το ποιός είναι ο Μπαλτάκος» ανέφερε σε δήλωσή του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. 

Δημοσίευση 16:25’
αρθρο-newpost

«Δεν περιμέναμε τον Κασιδιάρη να αποκαλύψει το ποιός είναι ο Μπαλτάκος» ανέφερε σε δήλωσή του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. 

«Δεν περιμέναμε τον Κασιδιάρη να αποκαλύψει το ποιός είναι ο Μπαλτάκος» ανέφερε σε δήλωσή του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

«Είχαμε προειδοποιήσει για την ακροδεξιά διολίσθηση και της Νέας Δημοκρατίας και της συγκυβέρνησης. Είχαμε προειδοποιήσει για τον αναβαθμισμένο ρόλο των ακροδεξιών, κάθε τύπου και δικτύου, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι με θητεία στην ΕΠΕΝ, Υπουργοί με θητεία στην ακροδεξιά και κάθε καρυδιάς καρύδι, προσβάλλουν βάναυσα τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας» σημειώνει, προσθέτοντας: 

Δεν αρκεί η παραίτηση Μπαλτάκου. Δε γίνεται να συνεχίζει να υφίσταται ο ομφάλιος λώρος που συνδέει πλευρές της κυβέρνησης με τις διάφορες εκφάνσεις της ακροδεξιάς.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι «όσοι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή και δημοκρατική πορεία της χώρας, οφείλουν να παραιτηθούν. Θυμίζουμε για την ιστορία πως ο κ. Σαμαράς, που επέλεξε τον Μπαλτάκο για τη συγκεκριμένη θέση, δεν είναι εκλεγμένος Πρωθυπουργός, αλλά βρίσκεται σε αυτή τη θέση κατόπιν συμφωνίας και άλλων. Αυτοί οι άλλοι, για πόσο καιρό θα συνεχίσουν άραγε να συνεργάζονται με το συγκεκριμένο σύστημα; Και μέχρι πότε θα αποδέχονται τους διάφορους Μπαλτάκους;
Κάθε απάντηση δεκτή!».


σχετικα αρθρα