Καυγάς σε πολύ υψηλούς τόνους και με απίστευτες εκφράσεις διαδραματίστηκε στην επιτροπή Άμυνας της Βουλής μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Πάνου Καμμένου.

Αφορμή ήταν το ερώτημα του βουλευτή της ΝΔ εάν πύραυλος του Καντάφι στόχευσε την φρεγάτα “Λήμνος” χωρίς ωστόσο να την πετύχει.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος είπε ότι την πληροφορία την έχει από συγγενικό του πρόσωπο που είναι στη φρεγάτα.

"Ούτε κινδύνεψε, ούτε εβλήθη η φρεγάτα" απάντησε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι λυπάται πολύ εάν υπάρχει στέλεχος του “Λήμνος” που βλέπει όνειρα και ενημερώνει τον ξάδερφό του Πάνο Καμμένο.

Η φράση αυτή του κ. Βενιζέλου έβαλε φωτιά στα τόπια και ακολούθησαν απίστευτοι διάλογοι.

“Το Α2 δεν σας ενημερώνει καλά. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Εδω δεν είναι κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για να πάτε στο Ζάππειο και να κάνετε δηλώσεις. Να το πάρετε πίσω, εγώ δεν είπα για ξάδερφο”, τόνισε εμφανώς ενοχλημένος ο κ. Καμμένος.

“Σας ειρωνευομαι κ. Καμμένε, είναι κατασκεύασμα της φαντασίας σας το στέλεχος του Λήμνος που λέτε. Δεν θα έρχεστε εδώ να μας λέτε τι είδατε  σε τηλεταινία χθες το βράδυ” απάντησε ο υπουργός Άμυνας.

“Τις ειρωνείες στον κ. Πάγκαλο που απαξιώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις και σε τέτοιους τύπους, όχι σε μένα” του ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

“Δεν είναι τυχαίο που το κόμμα σας δεν υιοθετεί αυτά που λέτε” δηλώσε ο κ. Βενιζέλος. .