Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου 

Νέα μέλη καλεί στις τάξεις του το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη μέσω βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Καλούνται πολίτες άνω των 18 χρονών οι οποίοι δεν είναι μέλη άλλου κόμματος ή πολιτικής ομάδας να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κόμματος και έπειτα να οργανωθούν σε... ΚΟΒες. 

«Τα μέλη οργανώνονται σε επιτροπές ανά περιοχή, επαγγελματική ιδιότητα κλπ», αναφέρεται στο βίντεο με τις οδηγίες για τα νέα μέλη. Κάθε επιτροπή θα εκπροσωπηθεί στο επικείμενο συνέδριο – η ημερομηνία διεξαγωγής του οποίου δεν έχει αποφασιστεί- με τρία μέλη. 

Μάλιστα διευκρινίζεται ότι οι επιτροπές δεν θα χρησιμοποιούν ούτε γραφεία ούτε τηλέφωνα αλλά τις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να διατηρείται χαμηλό το κόστος λειτουργίας του κόμματος.

Σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης μεταβαίνει στη Λάρισα, με μια ενδιάμεση στάση στο σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού.

Το καθιερωμένο «βανάκι» δεν επιστρατεύτηκε στο συγκεκριμένο ταξίδι καθώς... ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλει να δει πως είναι να ταξιδεύεις με τρένο!

Ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται στις 8 το βράδυ στο Φρούριο της πόλης και θα μιλήσει στο ομώνυμο κέντρο εκδηλώσεων. Θα συνομιλήσει με παραγωγούς, θα γνωρίσει φίλους και εθελοντές και θα απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων.