current views are: 1

3 Απριλίου 2014
Δημοσίευση11:10

Λαφαζάνης: Να φύγει η κυβέρνηση- Μιχελάκης: Ταυτίζεστε με την Χρυσή Αυγή (Βίντεο)

Σας προκαλούμε: φύγετε, αμέσως τώρα δήλωσε από το βήμα της Βουλής σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ζητώντας εθνικές εκλογές.

Δημοσίευση 11:10’
αρθρο-newpost

Σας προκαλούμε: φύγετε, αμέσως τώρα δήλωσε από το βήμα της Βουλής σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ζητώντας εθνικές εκλογές.

Σας προκαλούμε: φύγετε, αμέσως τώρα δήλωσε από το βήμα της Βουλής σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ζητώντας εθνικές εκλογές.

«Η κυβέρνηση δεν έχει να δώσει τίποτα στη χώρα. Η μόνη λύση για τη χώρα είναι εθνικές εκλογές, να μιλήσει ο λαός και να δώσει λύση», επεσήμανε ο κ. Λαφαζάνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επίσης ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να φύγει από την κυβέρνηση Σαμαρά λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να παριστάνει την αθώα περιστερά, ότι δεν καταλαβαίνει. Είναι άκρως επικίνδυνη η παρουσία σας, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η μόνη προσφορά του ΠΑΣΟΚ είναι να αποχωρήσει τώρα από την κυβέρνηση.

«Τώρα αρχίζει να αναδεικνύεται το πρόβλημα για την κυβέρνηση και τον Α. Σαμαρά. Υπεύθυνοι για όσα διαδραματίσθηκαν στο τρίγωνο Δικαιοσύνη – Χρυσή Αυγή – Κυβέρνηση είναι ο Α. Σαμαράς, βγαίνει βαρύτατα εκτεθειμένος και για την σκιά του που είχε στη Βουλή και από τις ομολογίες που προκαλούνται από την στιχομυθία Κασιδιάρη – Μπαλτάκου που ενοχοποιεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό για τον ρόλο του και την κατεύθυνσή του, υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την ΝΔ ότι είστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσετε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο αρκεί να κρατηθείτε στην εξουσία.

Αυτή είναι η ακροδεξιά αντιδημοκρατική ατζέντα που επιβάλλετε. Χρησιμοποιείτε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να ανατρέψετε την πορεία των πραγμάτων που είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς», τόνισε.

Για την Χρυσή Αυγή ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι είναι φανερό πλέον ότι δεν πρόκειται για αντισυστημική δύναμη. Ήταν σε συνεννόηση σύμπραξη με ισχυρότατους θύλακες με τα κέντρα εξουσίας. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά η χρυσή εφεδρεία του συστήματος. Δεν είναι αντιμνημονιακή δύναμη, είναι βαθύτατα συστημική δύναμη, υπογράμμισε.

Από την άλλη, για ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης τονίζοντας ότι « ο κ. Λαφαζάνης ήθελε απλώς να προκαλέσει πολιτικό θόρυβο, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ συνήθως. Επικαλείται τη λάσπη της Χρυσής Αυγής και απευθύνεστε κατά οποιουδήποτε. Όμως εσάς θα πάρει η μπάλα , όταν ταυτίζεστε με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Αυτό θα μείνει στην ιστορία. Ντροπή να ταυτίζεστε με αυτή τη θέση» κατέληξε ο Υπουργός.

Βολές κατά πάντων – μη εξαιρώντας και τον κυβερνητικό εταίρο του, τη ΝΔ- εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλόπουλος αναρωτώμενος αν η ΝΔ κατάλαβε τι της συνέβη χθες. « Αν δεν καταλάβατε» είπε «η θεωρία των 2 άκρων που επενδύσατε εδώ και καιρόν δεν υπάρχει. Το άκρο είναι ένα , η βία και ο φασισμός γι αυτό και ότι σηματοδοτεί ακροδεξιές συμπεριφορες πρέπει να αποκοπεί» είπε ενώ δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση αλλά «μπαίνουν ζητήματα λειτουργίας» διεμήνυσε. 

 


σχετικα αρθρα