«Σαμποτάζ στην ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η μνημονιακή Συγκυβέρνηση από τους ίδιους τους Υπουργούς της και μπαλάκι μεταξύ των Υπουργείων η αξιοποίηση του παλιού κτηρίου του Νοσοκομείου Καβάλας. Μετά από αλλεπάλληλες επιστολές του Δήμου Καβάλας, τα αρμόδια Υπουργεία τηρούν σιγή ιχθύος, υπεκφεύγουν και μεταθέτουν ευθύνες μεταξύ τους».

Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του στη Βουλή ο Βουλευτής Επικρατείας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ, ανταποκρινόμενος σε επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Καβάλας Κωνσταντίνου Σιμιτσή προς τον Πρωθυπουργό, η οποία έφτασε για ενημέρωση και στο ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο του Βουλευτή, ο οποίος, μάλιστα, έκανε το εξής σχόλιο:

«Ο Δήμαρχος Καβάλας από τη μιά λούζει τον Πρωθυπουργό με μέλια και φιλοφρονήσεις για το μνημονιακό του τρέξιμο και από την άλλη τα «ψιλοχώνει» στη συγκυβέρνηση για το θέμα του παλιού νοσοκομείου. Ο ίδιος επιλέγει πώς θα εκτίθεται ή όχι στους πολίτες της πόλης του. Ούτε θα σταθώ στην προεκλογική χρονική συγκυρία, κατά την οποία εστάλη η επιστολή στον Πρωθυπουργό. Είμαι, όμως, υποχρεωμένος - από τη στιγμή μάλιστα που μου κοινοποιήθηκε -   να λάβω σοβαρά υπ' όψη την ουσία του θέματος που θέτει με εύλογα επιχειρήματα ο Δήμαρχος, θέμα που αφορά την Καβάλα και να συμβάλω για την λύση αυτής της απαράδεκτης εκκρεμότητας, με τις όποιες κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις μου», αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ.