ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρουπακιώτης: Δεν είναι θέμα Μπαλτάκου αλλά ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής

Δημοσίευση 4 Απριλίου 2014, 09:14 / Ανανεώθηκε 4 Απριλίου 2014, 09:18
Ρουπακιώτης: Δεν είναι θέμα Μπαλτάκου αλλά ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής
Facebook Twitter Whatsapp

To ζήτημα είναι ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής και όχι ζήτημα Μπαλτάκου» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. «Ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβολίου «συνδιαμόρφωνε και εξέφραζε μια συνολική άποψη» πρόσθεσε.

To ζήτημα είναι ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής και όχι ζήτημα Μπαλτάκου» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. «Ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβολίου «συνδιαμόρφωνε και εξέφραζε μια συνολική άποψη» πρόσθεσε.

«Δεν είναι ποτέ δυνατόν στέλεχος της κυβέρνησης να συνδιαλέγεται με μια εγκληματική οργάνωση», σχολίασε μετά την αποκάλυψη του επίμαχου βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε ότι ο κ. Μπαλτάκος εξέφραζε μια συνολική αντίληψη, η οποία ήταν πώς η Ν.Δ. θα πάρει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή.

«Μην απομονώνουμε τον κ. Μπαλτάκο... Πρέπει να αλλάξει συνολικά η αντίληψη του κόμματος της Ν.Δ.», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης στο διάστημα που ήταν υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Ρουπακιώτης επισήμανε ότι «η αντίληψη την οποία εξέφραζε και ο κ Μπαλτάκος ήταν η συνεχής παρεμπόδιση σε οποιοδήποτε μέτρο θέλησε να λάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης».