Ανέβηκαν οι τόνοι και πάλι στη Βουλή με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου και τις «απειλές» της Χρυσής Αυγής για νέα βίντεο και καταγεγραμμένες συνομιλίες αλλά και την προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά
 
«Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας. Αν έχετε στοιχεία να τα δώσετε όλα στη δημοσιότητα», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ενώ και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, δήλωσε πως «το πράγμα αποδεικνύεται ότι έχει ουρά¨».
 
«Όπως καταγγέλθηκε, έχουν υποκλαπεί συνομιλίες του πρωθυπουργού. Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό,τι φανταστήκατε κάποιοι συνάδελφοι, όταν ξεκινήσατε τη διαδικασία ταύτισής σας με τον ναζισμό. Σήμερα αποδεικνύεται η ανάγκη ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι», κατέληξε. 
 
Νωρίτερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίστηκε πως  «ο πρωθυπουργός είχε απευθείας συνομιλία με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον οποίο αποκαλούσε "παναθηναϊκάκια", έχει τρισύλλαβο όνομα και τελειώνει σε "άκος" και η μόνη σχέση με Μπαλτάκο είναι η ποδοσφαιρική ομάδα», προκαλώντας την έντονη αντίδραση των βουλευτών της κυβέρνησης.