«Εμείς κάνουμε διάλογο στη Βουλή, δεν κάνουμε διάλογο σε κλειστά γραφεία, ούτε με κρυφές κάμερες. Κάνουμε διάλογο ενώπιον του ελληνικού λαού και από την πρώτη στιγμή έχουμε πάρει σαφή θέση για τη Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις συνομιλίες που ισχυρίζονται ότι έχουν καταγεγραμμένες οι χρυσαυγίτες βουλευτές.

Σε ερώτηση αν αποκλείει να υπάρχει συνομιλία με βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος απάντησε: «Δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς τίποτε. Εμείς δεν κάναμε συμφωνίες. Η απόδειξη είναι ότι πάντα ψηφίζαμε πολύ διαφορετικά. Το θέμα της Δικαιοσύνης είναι σοβαρό όμως. Υπάρχει παρέμβαση στην Δικαιοσύνη από την πλευρά της κυβέρνησης».

Και πρόσθεσε πως «υπάρχει σαφώς παρέμβαση και όχι μόνο για την Χρυσή Αυγή την οποία δεν πρέπει να ηρωοποιήσουμε, αλλά στην υπόθεση τη δική μας ξέρουμε ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει σε δικαστικούς λειτουργούς και έχουμε φαινόμενα ανωμαλίας, όπως στην περίπτωση της Χαλκιδικής, όπου βλέπουμε υποθέσεις π.χ. εξαιρέσεως συγκεκριμένων δικαστών, διότι έχουν αποφανθεί και κατά παράβαση κάθε αρχής της δικονομίας. Η Δικαιοσύνη, στην Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα, μας αναγκάζει να προσφεύγουμε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το έχουμε κάνει για τις Σκουριές και θα το κάνουμε και για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση».