«Είναι αδιανόητο να είναι όμηρος η χώρα του Κασιδιάρη και του κάθε Κασιδιάρη» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.

«Αν έχoυν και άλλα βίντεο ας τα παρουσιάσουν. Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να είναι έρμαιο κουτσομπολιών. Η κυβέρνηση έχει να ασχοληθεί με τις έξοδο στις αγορές και δεν θα τη διακινδυνεύσουμε με τα κουτσομπολιά του Κασιδιάρη και δηλώσεις τύπου Παναγούλη» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τις ενέργειες του Τάκη Μπαλτάκου ως «κολοσσιαίες ανοησίες». «Τον έδιωξαν. Τι θέλετε να τον δείρουμε κιόλας; Το θέμα Μπαλτάκου έχει κλείσει» είπε.

«Είχα πει στον κ. Μπαλτάκο να μην έχει επαφές με τους χρυσαυγίτες, αφού είναι άνθρωποι του πεζοδρομίου της νύχτας, του κοινού ποινικού δικαίου» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Γεωργιάδης, κάνοντας αναφορά στον Στάθη Παναγούλη και αναρωτήθηκε εάν ο Αλέξης Τσίπρας θα τον διώξει.

Αρνήθηκε ότι γνώριζε πως ο κ. Μπαλτάκος συναντιόταν με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας πως τον συμβούλευσε όταν τον είδε να συνομιλεί μία φορά στον διάδρομο.

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι ο γιός του Τάκη Μπαλτάκου έπρεπε να συλληφθεί και όχι να κρυφτεί.

«Οι ευρωεκλογές θα κριθούν από σοβαρά θέματα και όχι από κουτσομπολιά» υπογράμμισε. Παράλληλα μίλησε και για το λόμπι της δραχμής που χάνει πολλά με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. «Το λόμπι της δραχμής παίζει το τελευταίο του χαρτί» σημείωσε.

«Η κυβέρνηση είναι μακράς πνοής και μέχρι το 2016» δήλωσε ακόμα.