current views are: 1

4 Απριλίου 2014
Δημοσίευση17:11

Επίσκεψη Σπηλιωτόπουλου στο Δημαρχείο Αθηνών

Το Δημαρχείο Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους.

Δημοσίευση 17:11’
αρθρο-newpost

Το Δημαρχείο Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους.

Το Δημαρχείο Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους.

Αμέσως μετά, ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε:

«Ήταν χρέος μου να επισκεφθώ τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων  και όλους τους εργαζομένους του Δήμου της Αθήνας. Να εκφράσω τις προγραμματικές θέσεις και κυρίως τις κυρίαρχες αξίες και αρχές που διέπουν τη Δημοτική Παράταξη “Αθήνα Μπορείς” και βεβαίως να διαβεβαιώσω τους εργαζομένους ότι η νέα Δημοτική Αρχή στηρίζεται σε δύο άξονες. Ο πρώτος είναι η συμμετοχικότητα. Συμμετοχικός Δήμος, σημαίνει διαδικασίες λήψης απόφασης με τη συμμετοχή των πολιτών αλλά βεβαίως όσον αφορά το Δημαρχείο με τη συμμετοχή των εργαζομένων.

Ο δεύτερος άξονας είναι η συνεννόηση που σημαίνει σύνθεση ιδεών και απόψεων που σημαίνει διαρκής και αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και εργαζομένων στο Δήμο της Αθήνας. Βεβαίως πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος και ο πολίτης και είπα ότι κυρίαρχη έμφαση στο πρόγραμμα μου θα είναι να ψηφιοποιήσουμε όλες τις διαδικασίες  για τον πολίτη, έτσι ώστε μέσα από ψηφιακά δίκτυα, μέσα από το διαδίκτυο  να μπορεί ο πολίτης να εξυπηρετείται άμεσα, αποτελεσματικά, χωρίς γραφειοκρατία γιατί κατά την δική μου εκτίμηση αυτό σημαίνει Δήμος του 21ου αιώνα για τον πολίτη, ο οποίος θα στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες που θα τεθούν στην υπηρεσία του Δήμου».


σχετικα αρθρα