«Για μας έχει το θέμα Μπαλτάκου έχει κλείσει αφού παραιτήθηκε», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δε θα παίξει το παιχνίδι μίας εγκληματικής οργάνωσης που επικαλείται προϊόντα εγκλήματος για να ρυθμίσει την πολιτική ατζέντα.

Κάλεσε μάλιστα όσους «παίζουν τα παιχνίδια των χρυσαυγιτών» να προσέχουν, γιατί «είναι κακές αυτές οι παρέες που κάνουν» και «δεν ενισχύουν τη σταθερότητα της χώρας».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη ότι μιλάει με όλους τους βουλευτές, πλην του Μάκη Βορίδη, ανέφερε: «Να τον χαίρονται τον Παναγούλη, να δω τι θα κάνει μαζί του ο Τσίπρας».

Ερωτηθείς τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξουν και άλλα βίντεο με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ να συνομιλούν με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υπογράμμισε πως «όποιος δε στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και δεν έχει την πρέπουσα συμπεριφορά και πολιτική, δεν έχει θέση σε αυτήν την κυβέρνηση».