Επίθεση στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών Άρη Σπηλιωτόπουλο εξαπέλυσε ο έταιρος υποψήφιος Νικήτας Κακλαμάνης, τον οποίο και κάλεσε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό του!

Ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του κ. Σπηλιωτόπουλου, σε τηλεοπτικό σταθμό, σύμφωνα με τις οποίες μίλησε για πολυδιάσπαση της παράταξης.

«Μιλώντας, το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για «πολυδιάσπαση της παράταξης, που δεν βοηθάει την Αθήνα» ανέφερε ο κ. Κακλαμανης και πρόσθεσε ότι «θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψή του, μόνο που την «πολυδιάσπαση της παράταξης», στην οποία αναφέρεται, τη δημιούργησε ο ίδιος, καθώς, χωρίς να έχει γνώσεις περί των δημοτικών και των πραγματικών προβλημάτων της πόλης, δέχθηκε να είναι υποψήφιος δήμαρχος».

Παράλληλα ο κ. Κακλαμάνης τον «κατηγορεί» ότι αυτό το έκανε ενώ γνώριζε ότι εδώ και ένα χρόνο είχε προαναγγείλει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων και ότι «επί 3,5 χρόνια παρέμεινα και αγωνίστηκα για την πόλη, ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απέναντι στην ανύπαρκτη δημοτική αρχή του Γ. Καμίνη».

«Βέβαια, την κρίση του κ. Σπηλιωτόπουλου περί πολυδιάσπασης θα μπορούσε να την εκλάβει κανείς και ως αυτοκριτική.

Στην πολιτική όμως δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μόνο λύσεις. Για αυτό το λόγο, προτείνω στον Άρη Σπηλιωτόπουλο να συμμετάσχει στο δικό μας ψηφοδέλτιο, με διακριτό ρόλο, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να εκλεγεί, να γνωρίσει τον τρόπο λειτουργίας του δήμου και τα προβλήματα της πόλης.

Με αυτό τον τρόπο, στις επόμενες εκλογές για τον δήμο, θα έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου, εάν φυσικά ενδιαφέρεται ως τότε για την Αθήνα» καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης.