Άνοδο 40% κατέγραψε η ΔΑΚΕ ΕΑΣ Υμηττού στις εκλογές του Σωματείου εργαζομένων που έγιναν 2 και  3 Απρίλη. Έτσι οι έδρες που έχει  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αυξήθηκαν από 3 σε 4! 

Στελέχη της παράταξης διευκρινίζουν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί ξεκάθαρη επιβράβευση της σοβαρότητας, της συνέπειας και της μαχητικότητας, που επέδειξε η παράταξη απέναντι στα τεράστια προβλήματα επιβίωσης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων  που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα, καθώς και της συμβολής της στην ευτυχή για τους εργαζόμενους κατάληξης. 

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, οι εργαζόμενοι εκτός από μήνυμα επιβράβευσης έστειλαν και μήνυμα συνέχισης της προσπάθειας για την οριστική επίλυση του προβλήματος της εταιρείας και την εφαρμογή των αποφάσεων που έχουν ληφθεί. 

Η θετική έκβαση του προβλήματος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων μετά την αντίδραση της κυβέρνησης απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικα για κλείσιμο της εταιρείας και την τελική συμφωνία για τη σωτηρία της επιχείρησης συνέβαλε στη δημιουργία θετικού κλίματος για την παράταξη της ΔΑΚΕ.