Συνέχεια με μηνύσεις και αγωγές κατά δημοσιογράφων αλλά και κατά βουλευτών θα δώσει, όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά της σε δημοσιογράφους, βάσει της οποίας συνελήφθη η αρχισυντάκτρια του Ελεύθερου Τύπου την Κυριακή (αργά το βράδυ αφέθηκε ελεύθερη), είπε πως «δεν μετανιώνω γι' αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές» και προσέθεσε πως θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές, όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Η κ. Μακρή ανέφερε ότι αυτό που την εκνεύρισε ήταν ότι τη χαρακτήρισαν «ανεκδιήγητη». Υποστήριξε δε ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη γιατί απειλείται η ζωή της.

Δήλωσε, επίσης, ότι ποτέ δεν είπε τις συγκεκριμένες φράσεις υποστήριξης της Χρυσής Αυγής. «Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στην αστυνομία για να με προστατέψει» σημείωσε.

Η κυρία Μακρή επιτέθηκε και κατά της ΕΣΗΕΑ, ενώ αναφέρθηκε στην πρόεδρο της Ένωσης Μαρία Αντωνιάδου, ως κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.