Επιμέλεια: Βαγγέλης Βιτζηλαίος

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Ανδρέα Παπαδόπουλου με αφορμή αιχμηρή δήλωση του  του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ κατά του κινήματος του Πάνου Καμμένου. 

Μιλώντας το πρωί στο Mega ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «εχει τεράστια ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ για την ώσμωση με τους ΑΝΕΛ. Αυτοί οι χαριεντισμοί με τον κ. Καμμένο και με την κ. Ραχήλ Μακρή, βλέπουμε για τι πρόσωπα μιλάμε. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι Χρυσαυγίτες με πολιτικά».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή των Ανεξάρτητων Ελλήνων που απάντησαν με «φαρμακερά» βέλη. Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ «μπουζουκόβιο προικοθήρα πολιτικής κληρονομιάς» και ζητά «να είναι προσεκτικότερος με τους ΑΝΕΛ. Ο έφεδρος Μητσοτακικός...». 

Στη συνέχεια αντέδρασε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. «Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, έκανε για μια ακόμη φορά το ατόπημα να πιάσει στο στόμα του τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Είναι προφανές ότι μας μπερδεύει με τη ΔΗΜΑΡ», σχολίασε.

«Όταν μιλάει για κοστούμια, ξεχνάει ότι εκείνος και το κόμμα του ήταν που συνεργαζόταν με το Μέγαρο Μαξίμου και τους εκεί συνομιλητές της Χρυσής Αυγής. Και ψήφιζαν στη Βουλή, όσα εκείνοι τους προετοίμαζαν μαζί με τους οικονομικούς εκτελεστές της τρόικας. Ας ανατρέξει, επίσης, στην απάντηση που του έδωσα σε άλλη πρόσφατη πρόκλησή του, υπενθυμίζοντάς του τα ποικιλόχρωμα κοστούμια του χαμαιλέοντα» κατέληξε.