Για παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στο newpost ανέφερε ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στην χώρα, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε παραλήρημα».

Μάλιστα επισήμανε ότι εγείρονται ερωτήματα για την στάση που κρατά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην έξοδο της χώρας στις αγορές. 

Νωρίτερα μιλώντας στην Βουλή ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι η έξοδος στις αγορές είναι σίγουρα ιδιαίτερα θετικό γεγονός γιατί αποτελεί τη βάση για τη συνέχιση της πορείας προς την ευημερία της χώρας και των πολιτών. Έχει προκαλέσει συζητήσεις, ο δημόσιος διάλογος περιλαμβάνει όλα τα επιχειρήματα,.

«Βρίσκω όμως την ευκαιρία κύριε πρόεδρε, να θυμίσω τον αγώνα που δώσαμε από το Μάιο του 2010 και μετά και ορισμένοι από εμάς και πριν για να έχει η Ελλάδα σήμερα αυτή την ευκαιρία. Ένα αγώνα που δώσαμε προπηλακιζόμενοι , όχι μόνο με λόγια αλλά με βία και ξυλοδαρμούς, έναν αγώνα που δώσαμε εν μέσω Ζαππείων και όλων των λοιπών δημαγωγιών, ψεμάτων, ανειλικρινών στάσεων. Έναν αγώνα που με την πίστη ορισμένων από τη κυβέρνηση Παπανδρέου , ορισμένων από την κυβέρνηση Παπαδήμου και από τη κυβέρνηση Σαμαρά φέρνει η Ελλάδα  σήμερα σε πέρας» ανέφερε.

Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι δεν είναι ώρα για δημαγωγίες αλλού τύπου διότι έχουμε και το παράδειγμα άλλων χωρών που έχουνε βγει στις αγορές. «Δεν σημαίνει ότι τελείωσε η δυσκολία και δεν σημαίνει επίσης ότι με αυτό το δημοσιοοικονομικό επίτευγμα μπορούμε να απευθυνόμαστε στον Έλληνα πολίτη ο οποίος θα αργήσει να δει τα καλά αυτής της πορείας γιατί οι αναπτυξιακές πολιτικές δεν έχουν προωθηθεί στο βαθμό που έπρεπε από τότε αλλά και δεν προωθούνται και σήμερα. Είναι όμως μια βάση και μια αρχή όσοι έχουμε δώσει αυτό των αγώνα είναι η ώρα που αρχίζει μια μακροπρόθεσμή δικαίωση μας» κατέληξε. 

Α.Κ.