Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης κατακρίνοντας την έξοδο στις αγορές

Μιλώντας την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι από την πώληση του ομολόγου «θα αυξηθεί το δημόσιο χρέος σε τόκους και θα κοστίσει 400 εκατ. ευρώ στους φορολογούμενους».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την έξοδο ως «προεκλογική καμπάνια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ» επισημαίνοντας ότι «πρώτα θα έπρεπε να γίνει κούρεμα, ελάφρυνση, αναδιάρθρωση του χρέους και μετά έξοδος στις αγορές».

«Σε μια χώρα όπου το 90% εκφράζει την αντίθεσή του στις πολιτικές και στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ, η στήριξη της καγκαλαρίου θα είναι μπούμερανγκ» τόνισε. Ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι «Σαμαράς και Βενιζέλος έστησαν το κόλπο γκρόσο» αφού έχουν κοινά συμφέροντα με τη Μέρκελ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «πάρα πολύ αλμυρό» το επιτόκιο του 5% ενώ έκανε λόγο για «υποκριτικούς και χαζοχαρούμενους πανηγυρισμούς».

«Αυτό που λείπει στην Ελλάδα είναι μία κυβέρνηση με κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα διαπραγματευθεί και υα προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις» σημείωσε

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ακόμα ότι «η έξοδος στις αγορές πραγματοποιείται για να καλυφθεί η υπόθεση Μπαλτάκου».

Τέλος, επισήμανε ότι «ούτε μία φορά δεν έχει καλέσει ο κ. Σαμαράς τον πολιτικό του αντίπαλο, τον Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσουν τις διαφορές τους».