«Είναι πραγματικά για γέλια τα νέα "συγκλονιστικά" ντοκουμέντα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και με τα οποία επιχειρούν οι λασπολόγοι των ΜΜΕ να πείσουν για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης» απαντά ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με γραπτό μήνυμα που "έφτασε" στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσθέτει:  

«Ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που ισχυρίζονται ότι δέχθηκα από άγνωστό παραλήπτη πριν δύο χρόνια θεωρείται από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων ως αποκαλυπτικό στοιχείο «εγκληματικής δράσης». Κατά την ίδια λογική γιατί δεν θεωρούνται συνεργάτες του καταδικασμένου τρομοκράτη δολοφόνου Τάσου Θεοφίλου οι Δούρου και Στρατούλης που ήταν διαδικτυακοί του φίλοι; 
 
Για την ιστορία ενημερώνω ότι διαθέτω τρεις διαφορετικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και δέχομαι καθημερινά δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από αγνώστους. Οι εν λόγω ηλεκτρονικοί λογαριασμοί είναι δημοσιευμένοι στο διαδίκτυο και γνωστοί στο πανελλήνιο. 
 
Προφανώς οι ρουφιάνοι που παρακολουθούν τα τηλέφωνα της φυλακής, άκουσαν για την σχεδιαζόμενη αίτηση αποφυλάκισης μου και προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσω των φερεφώνων τους ένα νέο κύμα λάσπης προς το πρόσωπο μου και την Χρυσή Αυγή
 
Έχουν πανικοβληθεί και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις μετά την δημοσιοποίηση της ομολογίας Μπαλτάκου. Τους διαμηνύω πως ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται και σύντομα θα δίνω ελεύθερος τις αρμόζουσες απαντήσεις».