Δένδιας: Ο νέος αρχηγός να εφαρμόσει τον εκσυγχρονισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Δένδιας: Ο νέος αρχηγός να εφαρμόσει τον εκσυγχρονισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Με χθεσινή απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥ.Σ.Ε.A.), μετά από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, επελέγη ως νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης.

Το ΚΥ.Σ.Ε.Α. απένειμε στον κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο το βαθμό του Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. και τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού του Σώματος. Απένειμε επίσης στον κ. Αδαμάντιο Σταματάκη τον τίτλο του επίτιμου Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του στον απερχόμενο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Στρατηγό ε.α. Ν. Παπαγιαννόπουλο, καθώς και στον απερχόμενο Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο Α. Σταματάκη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν στην Ελληνική Δημοκρατία σε μία κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, όπως και για το εξαίρετο ήθος τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Ο κ. Δένδιας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δ. Τσακνάκη στην υψηλή θέση ευθύνης που αναλαμβάνει στο Σώμα και στην εφαρμογή του νέου οργανογράμματος για μία σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο