Το NEWPOSTER το πρώτο ηλεκτρονικό πολιτικό περιοδικό,  «προσγειώθηκε» στα iPad με στόχο να αποκαλύψει, να εμβαθύνει και να διεισδύσει στην ειδησεογραφία. 

Κατεβάστε το NEWPOSTER δωρεάν εδώ: https://itunes.apple.com/us/app/newposter-magazine/id838251694?mt=8

Με πρωτοσέλιδο που θα συζητηθεί... Η «Νέα Δημοκρατία» γίνεται «Νέα Ελλάδα». Το NEWPOSTER αποκαλύπτει το σχέδιο Σαμαρά για τη νέα μεγάλη ευρωπαϊκή παράταξη που θα δημιουργηθεί μετά τις ευρωεκλογές και έπειτα από τη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας. Το νέο κόμμα φιλοδοξεί να αποτελέσει την ομπρέλα των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων με ταυτόχρονο «άνοιγμα» του Πρωθυπουργού στον λεγόμενο κεντρώο χώρο. 

Όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο. Ποια η αντίδραση του Κώστα Καραμανλή. Τι σκέφτεται να κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο ρόλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Ποια στελέχη από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ «φλερτάρουν» με την ιδέα. 

 

Άρθρο ανάλυση για το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται... μήπως ήρθε η ώρα της «αλλαγής» και με ποιους όρους και προϋποθέσεις. 

Επίσης αποκλειστική συνέντευξη του Τόμας Βίζερ επικεφαλής του Euroworking Group μιλάει για τις τράπεζες, το πρωτογενές πλεόνασμα και την πιθανότητα ενός νέου πακέτου διάσωσης για την Ελλάδα. 

Αποκάλυψη: Όλη η έρευνα του υπουργείου Εξωτερικών για τις ΜΚΟ - Πληρωμές για έργα που δεν ολοκληρώθηκαν και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία

Συνέντευξη Νίκος Παππάς. Το alter ego του Αλέξη Τσίπρα στο NEWPOSTER: «Στις 25 Μαΐου θα γίνει σεισμός». 

Φάκελος τρομοκρατία: Από τη 17Ν στην νεοτρομοκρατία. Αποκλειστική συνέντευξη του Στέλιου Σύρου του εξολοθρευτή της 17Ν.


Η ταυτότητα του περιοδικού 

Το NEWPOSTER ήδη συζητείται σε δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές. 


  

 

TAGS