Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεπάσει μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του υποψηφίου δημάρχου, Άρη Σπηλιωτόπουλου, με αφορμή τον χαρακτηρισμό της Αθήνας ως «Καμπούλ», που χρησιμοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μετά την βομβιστική επίθεση στην οδό Αμερικής.

Μιλώντας το πρωί στο MEGA ο κ. Καμίνης εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Σπηλιωτόπουλου κάνοντας λόγο για πολιτική επιπολαιότητα και για «εγκληματικό» σχόλιο. Ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι ο υποψήφιος της ΝΔ πρέπει να προσέχει τι λέει για την Αθήνα, ειδικά επειδή έχει διατελέσει υπουργός Τουρισμού.

Ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε, μάλιστα τον Άρη Σπηλιωτόπουλο «ανύπαρκτο βουλευτή».

Λίγο αργότερα απάντησε ο κ. Σπηλιωτόπουλος. «Με έκπληξη παρακολούθησα την επίθεση με οξύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε ο κ. Καμίνης εναντίον μου. Δεν με ενοχλεί που με χαρακτήρισε πολιτικά ανύπαρκτο, αλλά το γεγονός ότι απροκάλυπτα υιοθετεί την προσφιλή τακτική του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος του, που ξεκίνησε όταν ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο "κύριο τίποτα". Από τον "κύριο τίποτα" στον "κύριο ανύπαρκτο"».

Παράλληλα πρόσθεσε:

«Η πρακτική ίδια, η μεθοδολογία εξόντωσης ίδια η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μόνο που αυτή την φορά ως φάρσα. Θα συνεχίσω να προτάσσω χέρι συνεργασία στον κ. Καμίνη γιατί η επίλυση των δύσκολων προβλημάτων που έχει κληρονομήσει η Αθήνα μας χρειάζεται όλους».