Τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας του συνδυασμού της «Θεσσαλία, η γη μας» παρουσίασε στο Βόλο (κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας) η υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Πρόκειται, όπως είπε, «για ανθρώπους της καθημερινότητας. Γνωρίζουν από αγωνίες, συνεχή πάλη για την επιβίωση και σκληρή δουλειά. Επιθυμία τους είναι να συμβάλουν με τις δικές τους δυνάμεις και να βοηθήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου μας για μία καλύτερη και πιο ανθρώπινη Περιφέρεια». 

Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες είναι οι: Χρήστος Χρηστάκης, υποψήφιος στην Π.Ε. Μαγνησίας, Χαράλαμπος Παπασπύρος, υποψήφιος Π.Ε. Λάρισας, Στέλιος Λάσκος, υποψήφιος Π.Ε. Τρικάλων και Αλέξανδρος Τέγας, υποψήφιος Π.Ε. Καρδίτσας. 

Όπως τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη «σύντομα θα παρουσιάσουμε του υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και το πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού μας. Ένα πρόγραμμα που βασίστηκε σε μία και μόνο αρχή: Σκληρή δουλειά και έντιμα να ξανακτίσουμε την Ελλάδα. Η Περιφέρεια χρειάζεται ένα σχέδιο με εξωστρέφεια και εξαγωγικό χαρακτήρα που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, στην μεταποίηση και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στον τουρισμό, στις κατασκευές και στην καινοτομία. Ένα ρεαλιστικό σχέδιο που ταυτόχρονα θα περιορίσει τη σπατάλη και την κακοδιαχείριση των κονδυλίων. Αυτό που προέχει όμως για να πετύχει το σχέδιο είναι η αλλαγή της νοοτροπίας».