«Νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές σημαίνει πολιτική σταθερότητα για τη χώρα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. «Η νίκη της ΝΔ θα φέρει επενδύσεις, θα φέρει δουλειές και θα μειωθεί η ανεργία» εξήγησε.

«Ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφεις στον εφιάλτη του μνημονίου, ψηφίζεις ΝΔ φεύγεις μπροστά... Έξοδος στις αγορές σημαίνει ανακτούμε σταδιακά την δημοσιονομική μας κυριαρχία» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η συζήτηση για το χρέος θα γίνει.

Ο υπουργός προέβλεψε ότι στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα, αναφέροντας ότι σε αντίθεση με παλαιότερες δημοσκοπήσεις η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο έχει μειωθεί, αλλά η ΝΔ σε ορισμένες έχει και το προβάδισμα

«Κάθε μέρα καλούσε η αντιπολίτευση σε ‘εξέγερση’, αλλά ο λαός παρέμενε στο σπίτι του, όχι γιατί περνούσε καλά, αλλά γιατί ήθελε η κυβέρνηση να τα καταφέρει (...) Είναι τρίχες η οργή του λαού, αν ο λαός ήταν οργισμένος χθες στην Αθήνα θα κατέβαιναν 100.000 άνθρωποι» σημείωσε. 

Ο υπουργός Υγείας επιτέθηκε και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, αναφέροντας ότι «ο Παπαδημούλης ψήφισε μνημόνιο, λέγοντας στο Twitter ότι μπορούσαμε να πάρουμε 1,5% και πήραμε 5% από τις αγορές… Tι λες βρε Δημητράκη; Το 1,5% Δημητράκη μου αν κατάλαβες καλά παει με μνημόνιο» ανέφερε σκωπτικά.