Το alter ego του Αλέξη Τσίπρα μιλάει στο NEWPOSTER το πρώτο πολιτικό περιοδικό για iPad, για όλα. Το δίλλημα των εκλογών, το ευρώ, το χρέος, τις συμμαχίες και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
 
 
Ο Νίκος Παππάς εκτιμάει πως στις 25 Μαΐου θα γίνει σεισμός από το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ για το success story της κυβέρνησης λέει πως «το να προσπαθεί η μονταζιέρα να μετατρέψει τη μούτζα σε μετάλλιο καταντάει αστείο». 
 
Διαβάστε στο NEWPOSTER τι λέει για τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον «καταποντισμό» του, όπως εκτιμά, στις εκλογές. Απαντά ανοιχτά για τα εσωκομματικά διλλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ, για το εντός ή εκτός Ε.Ε. αλλά και το σχέδιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έξοδο από την κρίση και τη βιωσιμότητα του χρέους. 
 
Ο Νίκος Παππάς παραθέτει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δίνοντα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και αποκαλύπτει το περιθώριο μετεκλογικών συμμαχιών. 
 
Απαντά για τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και για την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν και δεν διστάζει να τοποθετηθεί για το φαινόμενο «Ποτάμι» και