Από την Ξάνθη και την Κομοτηνή, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, παρουσίασε τους περισσότερους υποψηφίους συμβούλους που θα πλαισιώσουν τα αντίστοιχα τοπικά ψηφοδέλτια των οποίων ηγούνται οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Χρύσα Ούτση - Κούτρα και Κώστας Βουζουκίδης.

Πιο αναλυτικά:

ΞΑΝΘΗ

Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος Ασφαλιστής

Ιρφάν Μεχμέτ Αλή Γεωργός

Κιακός Νεκτάριος Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Λασπίδης Πασχάλης Ελεύθερος Επαγγελματίας

Μολλά Ογλού Φατμέ Ιδιωτική Υπάλληλος

Νίκου Γεώργιος Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Πυρίλης Ιωάννης Επιχειρηματίας

Σκουλαρίκης Διαμαντής, Επιχειρηματίας

Επικεφαλής του Προεκλογικού Αγώνα για τον Νομό Ξάνθης, αναλαμβάνει ο γραμματέας της ΑΝΕΛ τοπικής συντονιστικής Δημοσθένης Σταματιάδης.

 ΡΟΔΟΠΗ

 Βασιλειάδου Ελένη Άνεργη Ιδ. Υπάλληλος

Γιουρτσίδου Αναστασία Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας

Δαδινίδης Σωτήριος Ασφαλιστής

Κατσίμπρας Νικόλαος Δημόσιος Υπάλληλος

Καλιντζαρίδης Χρυσάφης Συνταξιούχος ΥΕΘΑ

Κουρνά Αρτεμισία Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής

Μαντζικίδης Χρήστος Δημόσιος Υπάλληλος

Μίγγος Χρήστος Γεωπόνος

Σταθάκης Δημήτριος Συνταξιούχος ΥΕΘΑ

 Επικεφαλής του Προεκλογικού Αγώνα για τον Νομό Ροδόπης αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΑΝΕΛ τοπικής συντονιστικής Χρήστος Μαντζικίδης

 Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Βουζουκίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος για όλες τις κατά τον νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες σχετικές με την κατάθεση του Ψηφοδελτίου, όπως και τον τομέα της διαχείρισης και τήρησης των οικονομικών στοιχείων του. Συνδυασμού.

 Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, ο Τέρενς Κουίκ τόνισε πως «με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζω τους συνεργάτες μου σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινήσαμε για να ξυπνήσουμε το αθηνοκεντρικό κράτος που ανέκαθεν το πολεμούσα δημοσιογραφικά, με εκατοντάδες ρεπορτάζ και παρεμβάσεις μου στο πλευρό απλών πολιτών, εργαζομένων και τοπικών αυτοδιοικητικών, παραγωγικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων».