Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς»  Αρης Σπηλιωτόπουλος, επισκέφτηκε το Α.Τ Ομόνοιας.

«Προτεραιότητα του συνδυασμού «Αθήνα Μπορείς» είναι να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορεί κάθε μέρα να αισθανόμαστε ξένοι στην πόλη μας, μετανάστες στην ίδια μας την γειτονιά. Η Ομόνοια ,η Αθηνάς, η Ευριπίδου και η Σωκράτους σχηματίζουν μια περιοχή κέντρο ,όπου δεν επιτρέπεται πια η ελεύθερη διέλευση των πεζών, δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, δεν επιτρέπεται στους Έλληνες να επιστρέψουν στη γειτονιά τους.

Και βεβαίως, όσο καλή δουλειά κι αν κάνει η Ελληνική Αστυνομία δεν φτάνει αυτό. Έχουν γίνει πολλά βήματα το τελευταίο διάστημα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όμως, πρέπει και ο Δήμος να σταθεί δίπλα στους πολίτες. Πρέπει να δώσει κίνητρα έτσι ώστε νέοι άνθρωποι να έρθουν και πάλι στο κέντρο, να δημιουργήσουν, να προκόψουν, να φτιάξουν επιχειρήσεις για να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο. Μόνο έτσι μπορούμε να παλέψουμε την παρανομία. Μόνο έτσι πρέπει να απελευθερώσει τις γκρίζες ζώνες της Αθήνας. Μόνο έτσι μπορούμε να δώσουμε οξυγόνο και πάλι στην πόλη» δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.