«Τελικά οι κ.κ. Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος είναι οι δύο όψεις του ίδιου παλαιοκομματικού νομίσματος», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Ο υποψήφιος της ΝΔ Αρ. Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να καταπιεί την γλώσσα του κ. Μπαλτάκου, για να συνομιλήσει με την σειρά του με τον νεοναζί υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας», υποστηρίζει ο κ. Σακελλαρίδης και κατηγορεί τον συνυποψήφιό του ότι υιοθετεί ακροδεξιές απόψεις, ουσιαστικά την ατζέντα της κυβέρνησης και της Χ.Α. που βασίζεται στην ξενοφοβία, για να μας πει ότι «αισθανόμαστε ξένοι στην πόλη μας, μετανάστες στην ίδια μας την γειτονιά».

Την ίδια ώρα, προσθέτει ο κ. Σακελλαρίδης, ο εκλεκτός των κ. Βενιζέλου, Πάγκαλου και Τζήμερου, Γ. Καμίνης ανακαλύπτει, αν και ακομμάτιστος, την πολιτική και δηλώνει ότι τα «κυβερνητικά κόμματα, κυρίως Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, βύθισαν τη χώρα».

«Ποτέ, βέβαια, δεν είναι αργά αλλά ο κ. Καμίνης είναι ο δήμαρχος που συνεργάστηκε άψογα με τις κυβερνήσεις των μνημονίων και δεν άρθρωσε ποτέ ούτε μία λέξη διαμαρτυρίας, ενώ, μάλιστα, καλούσε με ύστατες δηλώσεις του σε υπερψήφιση του Μνημονίου ΙΙ «για το καλό της πατρίδας», προσθέτει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πολίτες της Αθήνας έχουν και μνήμη και κρίση. Θα επιλέξουν την μεγάλη αλλαγή στην πόλη για να μπουν επιτέλους στο πρώτο πλάνο τα προβλήματα των ανθρώπων της πόλης», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.