Στη δωρεάν υπαίθρια λαϊκή αγορά για οικονομικά αδύναμες και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που λειτούργησε στο Κορωπί βρέθηκε ο Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Σγουρός περπάτησε στην αγορά, συνομίλησε με πολίτες και  συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά :

«Για να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της κρίσης χρειάζεται ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στον διπλανό μας όταν έχει ανάγκη. Εμείς ως περιφέρεια στηρίζουμε έμπρακτα τους παραγωγούς και στεκόμαστε δίπλα στα προβλήματα τους. Και εκείνοι με τη σημερινή τους πράξη αποδεικνύουν ότι έχουν αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης. Τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Στην αγορα διανεμήθηκαν δωρεάν οπωρολαχανικά, είδη παντοπωλείου και ψάρια, σε όσους είναι μακροχρόνια άνεργοι και διαθέτουν κάρτα ανεργίας, άποροι που διαθέτουν βιβλιάριο απορίας, καθώς και άλλες ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Την υπαιθρια αγορά διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το δήμο Κρωπίας.