Τη βεβαιότητα πως η επιτυχημένη έξοδος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές σηματοδοτεί την εποχή του “Gre-entry” και αφήνει πίσω οριστικά εκείνη του “Grexit”, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, σε ομιλία του στον Δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των πολιτικών εκδηλώσεων ,που πραγματοποιεί στους Δήμους της Β΄ Περιφέρειας του Νομού με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές».

Ο κ. Καράογλου τόνισε πως «από τη στιγμή που η πατρίδα μας επιστρέφει στο χάρτη των διεθνών αγορών το αντιμνημονιακό… παραμύθι χάνει τον δράκο του» προσθέτοντας ότι «με την πρόωρη Ανάσταση της ελληνικής οικονομίας και την απεξάρτησή της από μνημόνια και Τρόικα ανοίγει ο δρόμος για να αποκατασταθούν αδικίες, να υποστηριχθούν οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες, να αυξηθούν οι διεθνείς επενδύσεις και να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες απασχόλησης».

«Η Ελλάδα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα οριστικής εξόδου από την κρίση και αυτό οφείλεται στις θυσίες του λαού μας ο οποίος έδειξε τεράστια αποθέματα υπομονής, παραδίδοντας σε όλη την υφήλιο μαθήματα πατριωτικής ευσυνειδησίας. Με πίστη στη δύναμη του Έλληνα, με σχέδιο, σκληρή δουλειά, σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και ενωτικό πνεύμα αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για μια Ελλάδα εξωστρεφή, για μια Ελλάδα που δεν θα αρκείται μόνο στο να καταναλώνει αλλά θα παράγει», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης.