Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα μεταβεί αύριο το απόγευμα, Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου στη Μόσχα όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα στελέχη της Ρωσικής κυβέρνησης. Αντικείμενο αυτών των συναντήσεων θα είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της  τουριστικής συνεργασίας των δυο χωρών. 

Συγκεκριμένα η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 16 Απριλίου θα συναντηθεί με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της Ρωσικής τουριστικής αγοράς. Στη συνέχεια θα έχει συνεργασία με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας κυρία Alla Manilova. Επίσης την ίδια ημέρα θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με τον Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού κ. Aleksandr Radkov   και τον Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού κ. Evgeniy Pisarevskiy.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι το ζήτημα των θεωρήσεων τουριστικής βίζας και η ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων  για τον θεματικό τουρισμό.

Η υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε Ρωσικά ΜΜΕ και  θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. 

Την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη  θα συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς και πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΕΤΕ.