Τη συμμετοχή του Θάνου Πλεύρη στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» γνωστοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Από την πρώτη στιγμή κάναμε σαφές ότι ο συνδυασμός «Αθήνα Μπορείς» απευθύνεται σε όλες τις Αθηναίες, σε όλους τους Αθηναίους, πάνω και πέρα από ιδεολογικές και πολιτικές αναφορές του παρελθόντος. Για μας σημασία έχει η Αθήνα και η επίλυση των προβλημάτων που έχει κληρονομήσει», δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Σε αυτό το προσκλητήριο μάχης, θέση έχουν όσοι έχουν διάθεση προσφοράς και μάλιστα προσφοράς με συγκεκριμένες και χειροπιαστές λύσεις. Είναι χαρά μας λοιπόν ότι σε αυτό το προσκλητήριο ανταποκρίθηκε ο πρώην συνάδελφος μου, πρώην βουλευτής, πρώην ευρωβουλευτής, ο κ. Πλεύρης. Είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να δώσουμε τη μάχη για μια Αθήνα καλύτερη, μια Αθήνα που μπορεί να γίνει ευρωπαϊκή πόλη, προορισμός για τους πολλούς και επιλογή ζωής».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θάνος Πλεύρης δήλωσε:

«Με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο στηρίζω την επιλογή της παράταξης και του Προέδρου για  το Δήμο της Αθήνας. Μαζί με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο μπορούμε να κερδίσουμε τις ευκαιρίες, που όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές έχασαν».