Ιωαννίδης: Σημαντικότερος αντίπαλος η χαλαρή ψήφος, όχι ο Τζιτζικώστας

Ιωαννίδης: Σημαντικότερος αντίπαλος η χαλαρή ψήφος, όχι ο Τζιτζικώστας

«Η "χαλαρή" ψήφος είναι ο σημαντικότερος αντίπαλός του στις εκλογές του Μαΐου» επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος σημείωσε ότι η ΝΔ έχει επιλέξει να στηρίξει τον δικό του συνδυασμό.

«Ίσως να περιμένατε να σας πω πως αντίπαλός μας είναι ο συνδυασμός του Απόστολου Τζιτζικώστα. Δεν είναι όμως αυτός. Ο σημαντικότερος αντίπαλος είναι η χαλαρή ψήφος», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης, κατά την επίσκεψή του στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και πρόσθεσε:

«Η ΝΔ έχει επιλέξει έναν συνδυασμό, όχι περισσότερους. Οι άλλοι συνδυασμοί στηρίζονται από άλλα κόμματα. Έτσι, ο κύριος αντίπαλός μας είναι η λογική της "συνωνυμίας" ή της "ταυτοσημίας"… Δεν είμαστε ούτε συνώνυμοι, ούτε ταυτόσημοι με κάποιους άλλους. Είμαστε εμείς εκείνοι που εκφράζουμε μια θεσμοθετημένη από τη ΝΔ λογική και αγκαλιάζουμε άλλους κομματικούς χώρους όταν συγκλίνουν οι βασικές μας προτεραιότητες. Είμαστε εκείνοι που τιμούμε την παράταξη που μας ανέδειξε και μας άνδρωσε πολιτικά. Εκείνη την παράταξη που μας τίμησε και μας χάρισε στιγμές χαράς και ικανοποίησης. Δε μάθαμε να κάνουμε πολιτικές "κωλοτούμπες", ούτε μάθαμε να γυρίζουμε την πλάτη στην παράταξη που μας άνδρωσε και μας ανέδειξε».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο