Αρνήθηκε τα περί εσωτερικού ρήγματος στον ΣΥΡΙΖΑ ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να θέσει θέμα νομίσματος.

O κ. Παππάς, μιλώντας για τα εσωκομματικά έκανε λόγο για «δημοσιογραφική ανάγκη να παρουσιάζονται πιο φουσκωμένα τα πράγματα απ' ότι είναι». «Θυμάστε κάποιο κόμμα εξουσίας που να μην έχει κάποιον στοιχειώδη πλουραλισμό στο εσωτερικό του;» τόνισε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις και τα "πυρά" μας στην ασκούμενη πολιτική».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «τo ζήτημα του νομίσματος δεν κάνει καλό να συζητιέται γιατί αποσταθεροποιεί την οικονομία» προσθέτοντας ότι «δεν θέλουμε να κληρονομήσουμε μια ακόμα πιο αποσταθεροποιημένη οικονομία».

Παράλληλα τόνισε ότι το δίλημμα ευρώ ή δραχμή πρέπει να λήξει είμαστε σε εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι «εάν εκλεγούμε δεν θα θέσουμε θέμα νομίσματος. Από τα χείλη τα δικά μου δε θα ακούσετε θέμα από το νόμισμα. Εάν πάνε να μας επιβάλουν μία συμφωνία θα ερωτηθεί ο λαός».

Ο κ. Παππάς ζήτησε να πάει το περιεχόμενο της συμφωνίας με την τρόικα στη Βουλή.

«Η έξοδος στις αγορές ήταν προεκλογική για τον κ. Σαμαρά, αλλά κυρίως για την κυρία Μέρκελ» ανέφερε.

«Yπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να εξοικονομηθούν χρήματα, όπως να σταματήσουν οι χάρες προς ημετέρους» σημείωσε ακόμα.