Το ειδικό πολιτικό βάρος που έχει η εκλογική μάχη στην Αττική στο συνολικό αποτέλεσμα της μάχης του ΚΚΕ, υπογράμμισε ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του κόμματος και γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, σε αποψινή ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όπου και παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων.

«Διαπιστώνουμε αυξητική τάση της συσπείρωσης, εκτίμηση και έκφραση εμπιστοσύνης στην πολιτική και στη συνέπεια του ΚΚΕ. Ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει καμία επανάπαυση» πρόσθεσε.

Ο κ. Παρασκευάς επισήμανε ότι και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στην Αττική όπου συγκεντρώνονται τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά συμφέροντα και βρίσκεται η έδρα της αστικής εξουσίας καθώς και όλοι οι μηχανισμοί του συστήματος που «δρουν με στόχο τον εγκλωβισμό του εργαζόμενου λαού».

Είπε ότι κανείς δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί από την αναπτυσσόμενη αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι η ουσία βρίσκεται στο ότι αμφότεροι κινούνται στο πλαίσιο της ΕΕ με στρατηγική που υπηρετεί τα συμφέροντα της αστικής τάξης και των μονοπωλίων και στο πλαίσιο αυτό φιλολαϊκή διαχείριση δεν μπορεί, ούτε πρόκειται να υπάρξει.

Το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τόνισε ότι βασικό καθήκον των υποψηφίων, αλλά και των μελών, φίλων και οπαδών του κόμματος είναι να μεταφερθούν οι θέσεις του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα «για να μετατραπεί η εκλογική αναμέτρηση σε μια μεγάλη πολιτική κινητοποίηση, ενάντια στην ΕΕ, στη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα του ευρωμονόδρομου, ενάντια στις πολιτικές που καταδικάζουν το λαό στη φτώχεια, την ανεργία, που υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Για να βγει πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ, αποδυναμώνοντας την ηττοπάθεια και τις νέες αυταπάτες».

Κάλεσε σε συμπαράταξη με το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από άλλες επιφυλάξεις, όλων όσων έχουν βγάλει συμπεράσματα για τον ρόλο της ΕΕ, υπενθυμίζοντας τις επισημάνσεις εδώ και πάνω από 60 χρόνια του ΚΚΕ για την ΕΕ (ΕΟΚ παλαιότερα) και την επιβεβαίωσή τους από τις εξελίξεις.

Ο γραμματέας της ΚΟΑ είπε ότι απέναντι στα κάλπικα διλήμματα το ΚΚΕ θέτει ορισμένα πραγματικά διλήμματα όπως τι μπορεί να περιμένει ο λαός από την πολυδιαφημιζόμενη ανάκαμψη της οικονομίας, επισημαίνοντας ότι «παίρνουμε την ευθύνη να προειδοποιήσουμε για άλλη μια φορά. Ο εργαζόμενος λαός, και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, να πάρουν υπόψη τους ότι η πολυδιαφημιζόμενη ανάπτυξη είναι στα πλαίσια του ίδιου καπιταλιστικού δρόμου, που οδήγησε στη κρίση, που αξιοποιήθηκε για να επιταχυνθεί η υλοποίηση προαποφασισμένων αντιλαϊκών μέτρων. Ότι η ανάκαμψη που επαγγέλλονται σήμερα κτίζεται πάνω στα ερείπια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων».

Ο κ. Παρασκευάς κάλεσε τον λαό να μην υποταχθεί «σε ορισμένα ψίχουλα που πιθανόν θα του πετάξουν», ούτε να «φοβηθεί με το μαστίγιο», καθώς προειδοποίησε και φέροντας ως πρώτο παράδειγμα την πρόσφατη καταδίκη των απεργών της Χαλυβουργίας, ότι θα ενταθεί ο κρατικός αυταρχισμός.

«Αποκαλύπτουμε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που κόπτεται κατά τα άλλα για τη δημοκρατία ότι, όχι τυχαία, δεν είπε τίποτα για την προχθεσινή καταδίκη των Χαλυβουργών . Η σιωπή του αυτή υποδηλώνει τη στάση του εάν γίνει κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Ο κ. Παρασκευάς έθεσε το ερώτημα «σε τι ωφελήθηκαν οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό από την αύξηση της τουριστικής δραστηριότητας», προσθέτοντας ότι «η πραγματικότητα αποκαλύπτει πως εντάθηκε ο βαθμός εκμετάλλευσης των εργαζομένων».

Αναφερόμενος στον κλάδο των κατασκευών που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό ιδιαίτερα στην Αττική είπε ότι «σε όσα έργα ανοίγουν οι εργαζόμενοι πιάνουν δουλειά με πολύ χειρότερους όρους συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο».

Ο γραμματέας της ΚΟΑ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση που διαμορφώνεται στον τομέα της Υγείας, επισημαίνοντας πως πέρα από την βαρύτατη οικονομική επιβάρυνση των ασθενών, στην Αττική συγχωνεύονται, καταργούνται δημόσιες μονάδες, κρεβάτια και εργαστήρια.

«Μεγάλος ντόρος γίνεται για τα οφέλη που θα φέρει η αναθέρμανση της αγοράς, η αλλαγή της ψυχολογίας του καταναλωτή σε συνδυασμό με την άνοδο της τουριστικής ανάπτυξης στην Αττική και την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας. Εμάς δεν μας απασχολούν οι νέοι επιχειρηματίες, οι λιμοκοντόροι που συναντήθηκαν προχθές με την κυρία Μέρκελ. Εμάς μας απασχολεί ο φτωχός λαός» είπε ο κ. Παρασκευάς, προσθέτοντας ότι «ακόμα κι αν γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά τα όνειρα και φιλόδοξα σχέδια της άρχουσας τάξης, η μοίρα του αυτοαπασχολούμενου που τσιγαρίζεται όλη την ημέρα δεν θα αλλάξει».

Ο γραμματέας της ΚΟΑ κάλεσε σε συσπείρωση με το ΚΚΕ γιατί μόνο αυτό αποτελεί εγγύηση για τους αγώνες του λαού και για να δυναμώσει η ελπίδα για άλλη προοπτική, ενώ παρουσιάζοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο Αθηναίων είπε ότι «αποτελούνται στο σύνολο τους από αγωνιστές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα λαϊκά δικαιώματα, είναι γνωστοί και καταξιωμένοι στο χώρο εργασίας τους, στη γειτονιά τους, είναι καταξιωμένοι επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες και νέοι από τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα, από το χώρο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού».

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Περιφέρεια Αττικής

Θανάσης Παφίλης υποψήφιος Περιφερειάρχης

Πέρρος Γιώργος 54 ετών Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, μέλος Κ.Ε. του ΚΚΕ, Ε.Γ. του ΠΑΜΕ

 1. Ανδρουλιδάκης Μανώλης 42 ετών Μουσικός – συνθέτης
 2. Αντανασιώτης Αντώνης 52 ετών Δικηγόρος , μέλος ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας
 3. Ασφής Μπάμπης 60 ετών Υδραυλικός, πρόεδρος Προσωρινής Διοίκησης Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Γαλατσίου
 4. Βακάλης Βαγγέλης 62 ετών Οικοδόμος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, πρώην πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας
 5. Βαλασάς Βεργής 53 ετών Ορκωτός λογιστής, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας
 6. Γαρμπής Αποστόλης 41 ετών Πρόεδρος Σωματείου Τροφίμων-Ποτών Αττικής, Πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων «ΦΑΓΕ»
 7. Γιαννόπουλος Παναγιώτης 32 ετών Πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών «Βύρωνας»
 8. Γκογκάκη Ντίνα 34 ετών Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας
 9. Διοΐλης Δημήτρης 49 ετών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής
 10. Ευαγγελοπούλου Τατιάνα 39 ετών Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ
 11. Ζαφειρίου Ελένη 63 ετών Δικηγόρος, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
 12. Κολιούση Όλγα 34 ετών Μέλος του ΔΣ σωματείου εργαζομένων της Wind
 13. Κολοβός Βασίλης 69 ετών Ηθοποιός, συγγραφέας
 14. Κοτρώνης Θανάσης 56 ετών Συνταξιούχος Μεταλλεργάτης
 15. Λαμπούδη Σούλα 54 ετών Πρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Παπαμαύρος»
 16. Λάφης Φάνης 57 ετών Μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ
 17. Λεάνης Μιχάλης 52 ετών Αθλητικογράφος στην εφημερίδα SPORT DAY και δημοσιογράφος στον SPORT FM
 18. Μαμαλούδη Βίκυ 56 ετών Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας συλλόγων υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ)
 19. Μαρκομιχάλης Πέτρος 29 ετών Μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ
 20. Μητικάρη Ελένη 27 ετών Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ
 21. Μιτυληνιού Κώστας 46 ετών Μεταλλεργάτης, μέλος Δ.Σ. του Συνδικάτου Μετάλλου «Προμηθέας», μέλος Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αθήνας
 22. Μπίκας Μάκης 31 ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών Αθήνας
 23. Μπουλταδάκης Βαγγέλης 33 ετών Ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο «Σωτηρία», μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά
 24. Μπούντζα Γιάννα 29 ετών Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας
 25. Νικολάου Νίκος 61 ετών Εργαζόμενος στο Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», μέλος ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων της GOLDAIR
 26. Πανουτσάκου Ελισάβετ (Βέτα) 55 ετών Επόπτρια δημόσιας υγείας, εργαζόμενη στην Περιφέρεια Αττικής, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφέρειας Ελλάδας, μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, επικεφαλής της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ
 27. Παπαδημητράτου Ναυσικά 34 ετών Κοινωνική λειτουργός, μέλος Δ.Σ. της ΟΣΝΙΕ,
 28. Παπακωνσταντίνου Νίκος 59 ετών Γιατρός, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»
 29. Παρασκευόπουλος Βασίλης 48 ετών Μουσικός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου
 30. Παστός Κώστας 39 ετών Μέλος ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο ΧΙΛΤΟΝ, μέλος Δ.Σ. του Συνδικάτου εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής
 31. Περράκης Αλέκος 36 ετών Πρόεδρος Σ.Ε.ΤΗΠ. (σωματείο εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες)
 32. Πλουμπίδης Ανδρέας 62 ετών Λογιστής
 33. Προκόπου Φώτης 27 ετών Φοιτητής στο Ε.Μ.Π.
 34. Ροδοπούλου Κατερίνα 49 ετών Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθήνας
 35. Σακκάς Λεωνίδας 33 ετών Λιθογράφος, Πρόεδρος του σωματείου Λιθογράφων
 36. Σαμαρτζής Γιώργος 51 ετών Χορωδός στην Εθνική Λυρική Σκηνή
 37. Σιάντου Όλγα 35 ετών Νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγ. Σοφία», μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ
 38. Σκαλούμπακα Χριστίνα 45 ετών Δικηγόρος, μέλος του προεδρείου της ΟΓΕ
 39. Σταμούλης Βασίλης 39 ετών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών, Ιματισμού Δέρματος
 40. Χάλαρη Άννα 55 ετών Άνεργη
 41. Χουρδάκης Χάρης 54 ετών Εργαζόμενος στο νοσοκομείο «Αγ. Όλγα», μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών

Υποψήφιοι στο δήμο Αθηναίων

 1. Νίκος Σοφιανός 48 ετών Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, Μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.
 2. Αθανασοπούλου Διονυσία 53 Συνταξιούχος ΙΚΑ
 3. Αντωναρόπουλος Γιώργος 33 Έμπορος
 4. Αυγίκος Παναγιώτης 41 Γεωπόνος,
 5. Αυριλιώνης Νίκος 69 Συνταξιούχος, Μέλος Δ.Σ. ΟΑΕΕ
 6. Βαζούκη Ελευθερία 60 Συνταξιούχος ΙΚΑ
 7. Βαίου Χαράλαμπος 33 Λογιστής
 8. Βαλάση Ζωή 69 Συγγραφέας
 9. Βαλτσιαμής Χρήστος 58 Οδηγός φορτηγού, μέλος Γραμματείας ΠΑΜΕ επαγγελματιών οδηγών
 10. Βασιλάκη Νίκα 54 Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Διαμερισματικός Σύμβουλος 4ου Διαμερίσματος
 11. Βουρδουμπά Τατιάνα 35 Τραπεζοϋπάλληλος
 12. Γαλανόπουλος Παναγιώτης 60 Πρόεδρος Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής
 13. Γαρδούνη Τόνια 28 Διαμερισματική Σύμβουλος 5ου Διαμερίσματος, Μέλος Κ.Σ. της ΚΝΕ
 14. Γκολιανόπουλος Γιώργος 34 Λογιστής, Διαμερισματικός Σύμβουλος 6ου Διαμερίσματος
 15. Δανδουλάκης Μανώλης 51 Γεωπόνος, Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων κτιριακών υποδομών (πρώην Ο.Σ.Κ.), Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθήνας
 16. Δαράκης Γιώργος 52 Δημοσιογράφος
 17. Δόνας Γιώργος 54 Γιατρός
 18. Ζαφείρη Έφη 54 Υπάλληλος τουριστικού πρακτορείου
 19. Θεοδοσίου Ελένη 47 Νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 14ου Δημ. Σχολείου Αθηνών
 20. Καραγιάννη Βέρα 60 Συνταξιούχος
 21. Καραγιώργης Νίκος 53 Ηθοποιός, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών
 22. Καραντώνης Γιάννης 66 Συνταξιούχος Λογιστής
 23. Κλάδης Τάσος 63 Μέλος Δ.Σ. Συνταξιούχων ΔΕΚΟ
 24. Κλάδου Ευαγγελία 31 Μέλος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Λογιστών Αθήνας, εργαζόμενη στο KPMG εταιρεία ορκωτών λογιστών
 25. Κοιλάκος Δημήτρης 31 Φυσικός, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου, εργαζόμενος στο Ίδρυμα Ευγενίδου
 26. Κολιούσης Σωτήρης 58 Πολιτικός Μηχανικός, Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ηπειρωτών
 27. Κομνηνός Γιάννης 53 Υπάλληλος Γραφείου, Αναπληρωτής πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Επικεφαλής
 28. Πανελλαδικής Γραμματείας ΠΑΜΕ Εμπορίου- Υπηρεσιών,
 29. Κονδύλης Βασίλης 38 Εργάτης - Λιθογράφος, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών σταθμών του Δήμου Αθήνας
 30. Κοντέας Ανδρέας 65 Δικηγόρος
 31. Λάμπρου Στέλιος 55 Λογιστής, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθήνας
 32. Λάππας Νίκος 28 Μέλος Κ.Σ. της ΚΝΕ
 33. Λέος Νίκος 32 Ηλεκτρολόγος
 34. Λίτσας Σταύρος 40 Οικοδόμος, Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας
 35. Μάλλη Γιώτα 55 Νοσηλεύτρια και μέλος Δ.Σ. Εργαζομένων "ΕΛΕΝΑ"
 36. Μαμάης Βασίλης 53 Βιοτέχνης, Μέλος Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε
 37. Μανιάτη Κατερίνα 48 Αυτοαπασχολούμενη, μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Διαμερίσματος
 38. Μαρκατσέλη Χαρά 29 Δικηγόρος
 39. Μαρούλη Χαρά 43 Δικηγόρος
 40. Μαντζουράτος Δημήτρης 68 Συνταξιούχος γιατρός Καρδιολόγος
 41. Μαντζούτσος Νίκος 59 Εργολάβος Οικοδομών, Πρόεδρος Επιτροπής Ειρήνης Γούβας
 42. Μαυρίκης Παναγιώτης 55 Ταξιτζής, μέλος Δ.Σ. του ΣΑΤΑ
 43. Μελά Εύα 57 Ζωγράφος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών
 44. Μιχελιδάκης Χαράλαμπος 49 Γραφίστας, Ελεύθερος Επαγγελματίας, μέλος αθλητικού σωματείου "ΑΡΙΩΝΑΣ"
 45. Μουσταφά Αχμέτ 29 Εμποροϋπάλληλος Carrefour, Μέλος Δ.Σ. Εργαζομένων Carrefour
 46. Μπακλέζος Στάθης 57 Γιατρός, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Διαμερίσματος
 47. Μπενάτου Αλέκα 63 Συνταξιούχος, εκπρόσωπος Λαϊκής Συσπείρωσης του Βρεφοκομείου Αθηνών
 48. Μυλωνάς Μάνος 25 Φοιτητής, τελειόφοιτος Πανεπιστημίου Πειραιά
 49. Νομικός Δημήτρης 50 Δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. συλλόγου πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Αθηνά"
 50. Ξαγοράρης Γιώργος 58 Δικαστικός επιμελητής
 51. Παναγή Βούλα 37 Λογίστρια
 52. Πανοπούλου Καίτη 70 Συνταξιούχος, πρόεδρος στο "Στέκι εργαζομένων και νεολαίας Πατησίων"
 53. Παπαγγελή Έλσα 60 Συνταξιούχος Δημοσίου
 54. Παπαδοπούλου Θεοδώρα 52 Άνεργη, πρόεδρος Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Διαμερίσματος
 55. Παππάς Κώστας 60 Μέλος Δ.Σ. Αυτοαπασχολούμενων μικρών εμπόρων
 56. Παπαβασιλείου Περικλής 60 Αναπληρωτής καθηγητής Ιόνιου Πανεπιστημίου
 57. Πάσουλας Γιάννης 62 Συνταξιούχος Οικοδόμος
 58. Πετροπούλου Έφη 35 Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Φαρμάκου Αθήνας
 59. Πολυγερινού Σαλώμη 51 Πωλήτρια
 60. Ράπτη Χριστίνα 57 Αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομένων "Πολυκλινική Αθηνών"
 61. Ραπτάκης Βασίλης 56 Πολιτικός Μηχανικός
 62. Σαμαρτζής Νεκτάριος 47 Καλλιτέχνης Χορωδός, Πρόεδρος Τραγουδιστών Μελοδράματος Εθνικής Λυρικής Σκηνής και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος
 63. Σαρηγιάννης Γιώργος 74 Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
 64. Σαχινίδης Στάθης 59 Πρόεδρος αυτοαπασχολούμενων μικρών εμπόρων
 65. Σιώρας Ηλίας 61 Γιατρός, πρόεδρος εργαζομένων στο νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός", μέλος του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ
 66. Σκουρτόπουλος Σταύρος 66 Συνταξιούχος
 67. Τζίμα Κατερίνα 34 Μέλος Δ.Σ. ΣΕΤΗΠ
 68. Τομαράς Αλέξανδρος 75 Παιδίατρος
 69. Τσακίρη Αναστασία 31 Πρόεδρος Ένωσης Λογιστών Αθήνας
 70. Τσερμπής Μιχάλης 25 Εργάτης
 71. Φάμπα Εύα 50 Σολίστ, καθηγήτρια κιθάρας
 72. Φιλιππώτης Στρατής 81 Εκδότης Βιβλίων
 73. Χαραλαμποπούλου Αγγελική 66 Πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας
 74. Χαρβαλιάς Γιώργος 37 Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων
 75. Χριστόπουλος Γιώργος 50 Ακτινολόγος, μέλος Δ.Σ. εργαζόμενων στο Ασκληπείο Βούλας